Veelgestelde vragen

De minimumleeftijd op Beir-Total is 16 jaar. Breng zeker je geldig paspoort, ID of rijbewijs mee. Zonder één van deze documenten wordt je toegang geweigerd.

Je moet 16 jaar zijn op de dag van het evenement. Word je nog 16 in 2024? Ook dan kunnen we je niet binnen laten.

Voor uw, en onze, veiligheid zijn wij grote fan van elektronisch betalen. Aan alle bonnenkassa’s en aan de ingang kan er met bankkaart (enkel Bancontact) of cash betaald worden.

Ja, er is parking. Bezoekers van Beir-Total kunnen gratis parkeren op de parking van de Eskapade (500 meter wandelen). Onthoud wel dat hier parkeren op eigen risico is.

We houden van een ruim aanbod, dat zal je dan ook ongetwijfeld merken aan de bar. Naast frisdranken en diverse bieren bieden we ook verse cocktails, wijnen en prosecco's aan.

Van het vat: pils, Desperados en Strongbow

Aperitieven: Martini Bellini, wijn en cava

Frisdrank: Coca-Cola, Lipton Ice-Tea, Red Bull en water

Cocktails: Aperol Spritz, Gin-Tonic, Mojito, Vodka Red Bull en Passoã Orange

Shotjes: Flügel en Rocket Shots

Snacks: Frietjes, frituursnacks en pasta

Beir-Total gaat door op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei 2024. Vanaf 18 uur op vrijdag en vanaf 16u op zaterdag. Beir-Total eindigt om 2 uur 's nachts.

Wanneer er voorverkoop loopt voor één van onze evenementen, kan je op deze pagina je tickets kopen.

Ja. Als je tijdens het evenement het festivalterrein verlaat, zul je terug toegang moeten betalen om weer binnen te mogen.

Deze regel geldt niet voor VIP-gasten.

Beir-Total gaat door op de festivalweide van Kapellen. Festivalweide van Kapellen? Op de Kapelsestraat naast feestzaal de Mastenhoeven. 

Kapelsestraat 256
2950 Kapellen
België

Wil je graag dj worden op één van onze evenementen? Doe dan mee aan onze dj-contest en schrijf je in via vi.be

Zin om samen te werken? Wij alvast wel! Onze evenementen trekken ieder jaar meer dan duizend bezoekers en bovendien hebben we jaarlijks een online-bereik van meer dan 75.000 personen.
Samen met ons marketingteam bekijken we graag wat we voor u kunnen doen. Mail gerust naar rubendeproost@beirtotal.be voor verdere inlichtingen.

Ja, dankzij het CM Ziekenfonds zijn gratis oordopjes verkrijgbaar. Aarzel dus niet om oordopjes te vragen, iedereen weet dat oordopjes dezer dagen hip en trendy zijn!

Voor wie met de auto gebracht wordt, is er een Kiss & Ride-zone aan het festivalterrein. Volg hiervoor de signalisatie ‘Kiss & Ride’. Je kan hier enkel even stoppen om in- en uit te stappen. Parkeren aan de Kiss & Ride-zone is niet toegelaten. Hou er rekening mee dat het erg druk kan zijn op de wegen naar de Kiss & Ride-zone rond het festivalterrein.

Neen. Omwille van veiligheidsredenen kunnen we jammer genoeg geen rugzakken toelaten. Kleine handtassen zijn wel toegelaten.

Ja, die zijn er! Voor €6 of €8 kan je een kleine of grote locker huren. Je kan je gsm opladen in onze grote lockers, hoe lit is dat?!

Alle hulp is welkom! We kunnen gerust nog een paar extra helpende handen gebruiken voor de op- of afbouw en op het festival zelf. Contacteer ons gerust!

Neen, jammer genoeg hebben wij geen camping.

De tickets die over zijn worden aan de kassa verkocht. Let wel op: op=op.

Door het betreden van het festivalterrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van bezoekers of het bestrijden van misdrijven/misdaden.

Er is een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.
  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.
  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële kanalen op beirtotal.be, eventbrite.be en onze voorverkoopadressen - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

Op en rond het festivalterrein, dus ook op de openbare weg, is het verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Sponsors en mediapartners krijgen, volgens afspraak met de organisatie, de juiste visibiliteit op het festivalterrein.
Wens je promotie te maken op ons terrein? Neem dan contact met ons op via info@beirtotal.be, dan bekijken we wat er mogelijk is.

Onze ticketpartner Eventix helpt je graag verder met je vragen:

  • Raadpleeg eerst de Eventix-helppagina.
  • Indien nodig, neem contact met ons op via info@beirtotal.be.

Wens je een eetkraam uit te baten op ons festival, neem dan contact met ons op via info@beirtotal.be.